GOANNA DREAMING

Klank-/ligconcerten

Wat is een klank-/ligconcert:

Bij een klank-/ligconcert wordt er een groot aantal klankinstrumenten gebruikt om een innerlijke reis te bewerkstelligen naar onze eigen oorspronkelijkheid. Ieder mens ervaart de klankbehandeling, klankbad, klankconcert en klankmeditatie anders. De een richt zich op de klanken en geluiden en geniet daarvan, de ander geniet van de beleving die zij ervaren, de ontspanning, de streling van de schalen. Geleidelijk kunnen de trillingen door je lichaam stromen, speciaal als de instrumenten dicht bij het lichaam bespeeld worden.  Ieder ervaart het op zijn eigen manier.

Tijdens een concert stemmen wij ons als groep af op het hier en nu. Wij laten onze klanken door de ruimte gaan die de deelnemers als prettig of zelfs heilzaam kunnen ervaren.De klanken kunnen de geest tot rust brengen, je gedachten laten stoppen met zwerven, het lichaam ontspannen, je dichter bij je innerlijke kern brengen en je laten reizen in de droomtijd.
Liggend op een mat kun je je laten meevoeren met de klanken van o.a. didgeridoos, sjamaantrommels, klankschalen, cimbaal, tincha's, carillions, gongs, rainsticks, clappingstick, oceaandrums en nog veel meer.